Opatentowana receptura kwasów krótko- i średniołańcuchowych w formie chemicznego połączenia glicerolu
Opatentowana receptura kwasów krótko- i średniołańcuchowych w formie chemicznego połączenia glicerolu. Nutrivit Liquid działa aktywnie w zakresie pH od 1 do 7. Niezawodnie niszczy właściwości chorobotwórcze bakterii.
Wykazuje 10 razy skuteczniejsze działanie przeciw Salmonelli i 100 razy większe przeciw Clostridium w stosunku do kwasów organicznych.
Korzyści ze stosowania produktu to m.in.:
SKŁAD
Mono-, dwu-, trójglicerydy kwasu mrówkowego, propionowego, kaprylowego, kaprynowego.
DAWKOWANIE
SKŁADNIKI ANALITYCZNE W 1 KG | |
---|---|
białko surowe | 0,0 g |
włókno surowe | 0,0 g |
olej i tłuszcze surowe | 101,64 g |
lizyna | 0,0 g |
metionina | 0,0 g |
popiół surowy | 0,0 g |
sód | 1,44 g |
fosfor | 0,0 g |
Duża konkurencyjność na rynku produkcji zwierzęcej wymaga od hodowców coraz większego profesjonalizmu i uzyskiwania wysokich efektów ekonomicznych podejmowanych działań i decyzji. Jednak produkty oferowane na rynku zapewniają wyłącznie standardowe wyniki.